Κρήτη: Αναβολή στη δίκη του γηροκομείου (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: 13.06

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση πλημμεληματικών παραβάσεων, που έχουν προκύψει αναφορικά με τη λειτουργία του οίκου ευγηρίας στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ζητήθηκε αναβολή από τον κατηγορούμενο γενικό γιατρό καθώς ο συνήγορος υπεράσπισης του, νοσεί με κορωνοϊό. Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του και δόθηκε αναβολή για τις 18 Νοεμβρίου του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο, πρόκειται να κάτσουν ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, οι ιδιοκτήτριες της δομής, ο γενικός γιατρός, νοσηλευτές αλλά και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας ενώ σήμερα δικάζονται συνολικά 24 άτομα, που κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος, έκδοση ψευδών πιστοποιητικών και ιατρικών βεβαιώσεων κλπ.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως μεταξύ αυτών επρόκειτο να δικαστεί για παράβαση καθήκοντος και ο νυν Aντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής ωστόσο προσέφυγε κατά της ελευθερίας κλήσης του στο ακροατήριο και η προσφυγή του έγινε δεκτή με απαλλακτικό βούλευμα.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα