Κρήτη: Αναβλήθηκε η δίκη για το αιματηρό επεισόδιο της Πρωτοχρονιάς

Για τις 13 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η δίκη του 26χρονου, που φέρεται να μαχαίρωσε 32χρονο εργαζόμενο έξω από κεντρικό κλαμπ στα Χανιά τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αναβολή οφείλεται στο γεγονός ότι το θύμα νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο και το δικαστήριο αναμένει την εξέλιξη της πορείας της υγείας του 32χρονου, προκειμένου να αποφασίσει αν διαφοροποιηθούν οι κατηγορίες.

Ο 26χρονος, φερόμενος ως δράστης, οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων και του ασκήθηκαν διώξεις για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και  οπλοχρησία σε βαθμό πλημμελήματος.

Προηγούμενο

Βιετνάμ: Το Ανόι είναι η πιο μολυσμένη πόλη στον κόσμο, οι αρχές αναζητούν λύσεις

Επόμενο

Κώστας Τσουκαλάς: «Για εμάς η αναπτυξιακή αναγέννηση μέσα από τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα θα βάλει φρένο στην δημογραφική κρίση»

Σχετικά Άρθρα