Μιλώντας στο Corfutvnews, η μητέρα της 25χρόνης Κορίνας, η οποία «έσβησε» στο τραγικό δυστύχημα στη Γαύδο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό, αμφισβητεί τα λεγόμενα του 40χρόνου οδηγού, ο οποίος βρισκόταν μαζί με την κόρη της. 

Μεταξύ άλλων, αυτό που ανέφερε η κα. Εύη, είναι ότι ίσως ο 40χρόνος δεν έπεσε μαζί με την Κορίνα από τον γκρεμό. 

Αρχικά, η μητέρα ανέφερε πως έμαθε την είδηση του θανάτου της κόρης της.

«Είμαστε κομμάτια όλοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν υπάρχουν λόγια. Το έμαθα από μία φίλη της που με πήρε τηλέφωνο και μετά με πήρε και η αστυνομία. Από την πλευρά της αστυνομίας γίνεται έρευνα. Το παιδί με το οποίο ήταν μαζί και εγώ μίλησα μαζί του την Κυριακή το βράδυ που ήταν στο νοσοκομείο στα Χανιά λέει ότι έφτασαν μαζί μέχρι το τέλος του γκρεμού, αλλά αυτός έχει μόνο δύο γρατζουνιές. Το παιδί μου έσπασε πλευρά, διαλύθηκε όλη», δήλωσε η κα. Εύη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχει μάθει, το ατύχημα συνέβη όταν πήγαν να βάλουν το αμάξι μπροστά επειδή κρύωναν, και τότε ξαφνικά έπεσαν από τον γκρεμό.

Ωστόσο η κα. Εύη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 40χρονος οδηγός σκαρφάλωσε από τον γκρεμό, χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά από το μεγάλο ύψος.

«Αυτός λέει ότι έφτασε κάτω μαζί με την Κορίνα. Αυτός λέει ότι μετά σκαρφάλωσε πάνω επειδή δεν είχε σήμα για να μπορέσει να ειδοποιήσει για βοήθεια. Η Κορίνα κατέληξε γιατί άργησαν πολύ να φτάσουν στο σημείο. Επειδή δεν υπήρχε ελικόπτερο στα Χανιά και έφεραν από Αθήνα… Εάν έπεφτε μαζί με την Κορίνα στον γκρεμό έπρεπε να ήταν πολύ χτυπημένος. Και πώς μπόρεσε και ανέβηκε όλο τον γκρεμό για να βρει σήμα και να φέρει βοήθεια; Δεν ξέρω. Για αυτό γίνεται έρευνα. Σενάρια υπάρχουν πολλά, αλλά τι να λέμε τώρα, θα μιλήσουν οι ειδικοί… Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι αυτός δεν έφυγε κάτω μαζί με το αμάξι».

«Αν είχαν πάει για βοήθεια πιο νωρίς το παιδί μου θα ήταν ζωντανό. Μόνο αυτός και η Κορίνα ξέρουν τι έγινε εκεί» τόνισε.

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα, στην Κέρκυρα, την 25χρονη Κορίνα. Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί στις 17.00 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Κανάλια, τόπο καταγωγής της άτυχης νεαρής. Για τον άδικο χαμό της 25χρονη θρηνεί και η Κρήτη, αφού η Κορίνα ήταν φοιτήτρια του Πολυτεχνείου.