Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, 2025
17.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Κουβεντούλες και πολλές απουσίες!

Πρέπει να διαβάσετε

Στη Θεσσαλονίκη «χτύπησε η καρδιά» του πολιτικού κόσμου λόγω της μεγάλης παρέλασης, ή τουλάχιστον έπρεπε να…χτυπήσει! Γιατί οι απουσίες ήταν τόσες πολλές που δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Να λείπε τόσος πολύς κόσμος!

Στο τρισάγιο και την κατάθεση στεφάνων στο Γ’ Σώμα Στρατού, λίγο πριν από την παρέλαση, ήταν εκεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και ο Δημήτρης Νατσιός της Νίκης. Μέχρι εδώ! Γιατί οι άλλοι έλειπαν! Δεν ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου έμειναν στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας. Αλλά επίσης σχολιάστηκε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης δεν ήταν πουθενά, δεν τον είδαν κάπου.

Φυσικά συζητήθηκε η θερμή χειραψία Μητσοτάκη–Δένδια και η σύντομη συνομιλία δέκα λεπτών μεταξύ τους μάλλον ήθελαν να δείξουν ότι δεν έχουνε πρόβλημα μεταξύ τους- θα δείξει και σήμερα στα εγκαίνια της νέας πρόσοψης του Υπουργείου Άμυνας, έργο του γλύπτη Κώστα Βαρώτσου όπου θα ξαναβρεθούν!

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα