Σοκ προκαλούν οι νέες μαρτυρίες για τον θάνατο του 25χρονου, Θοδωρή Παυλίδη, από τις Σέρρες, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τεράστια μάχη που έδωσε τις τελευταίες εβδομάδες με τον κορωνοϊό.

Στενή του φίλη μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr ξεκαθαρίζοντας πως ο αγαπημένος της Θοδωρής είχε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του«Λέγεται πως διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Ο φίλος μου έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια. Είχε κάνει μπαλονάκι στα 19 και από εκεί και πέρα έως σήμερα ακολουθούσε αγωγή. Ήταν μια χαρά στη ζωή του κάναμε παρέα τα τελευταία χρόνια και δεν το ήξερα καν ότι έχει καρδιά, εγώ όταν άκουσα ότι πήγε στο νοσοκομείο έμαθα από τον πατέρα μου ότι είχε θέμα με την καρδιά του», μας είπε χαρακτηριστικά φίλη του και συνέχισε: «Η καρδιά του ήταν αυτή η οποία δεν άντεξε. Επίσης τον είχαν διασωληνωμενο συνεχώς αυτό ξέρω πως δημιουργεί φλεγμονές στα πνευμόνια αν δεν έχεις ανάγκη το επιπλέον οξυγόνο που προφανώς κ δεν το είχε. Άκουσα ότι έγινε λάθος με τα χάπια. Είναι πολλά από πίσω την πραγματική αλήθεια την ξέρουν μόνο οι γιατροί. Προχθές πριν πεθάνει χαροπαλευε ήταν πολύ δύσκολα οι γιατροί είπαν ότι μετράμε ώρες…. ενώ καθώς είχε μπει στο νοσοκομείο υπήρχε σταδιακή βελτίωση».

Ο άτυχος νέος όπως λένε στο protothema.gr άτομα από το φιλικό του περιβάλλον μόλις έμαθε ότι νοσεί από κορωνοϊό πήρε μόνος του μέτρα μπαίνοντας σε καραντίνα. Και αυτό γιατί ήδη ο πατέρας του ανήκει σε ευπαθή ομάδα μιας και είναι καρκινοπαθής. Το αίσθημα ευθύνης αλλά και η αγάπη στους γονείς και στα αδέρφια του, οδήγησαν τον Θοδωρή να αποφασίσει να μείνει μόνος του προκειμένου να τους προστατέψει από τον κορωνοϊό όπου ο ίδιος είχε μολυνθεί.

Μετά τη νοσηλεία του στις Σέρρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη γιατί σύμφωνα με πληροφορίες χρειαζόταν την παρακολούθηση καρδιολόγου αφού είχε χειρουργηθεί πριν από κάποια χρόνια στην καρδιά και ακολουθούσε ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Αν και τις τελευταίες ημέρες πριν το θάνατό του είχε παρουσιάσει βελτίωση ο 25χρονος το βράδυ της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή.