Τις 10.000 δόσεις εμβολιασμών, ξεπέρασε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείων Χανίων.

Την είδηση, έκανε γνωστή στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Μπέας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Ο κ. Μπέας δηλώνει «περήφανος» ενώ παράλληλα ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους στον χώρο της υγείας και ιδιαίτερα το προσωπικό του νοσοκομείου. «Ενωμένοι θα νικήσουμε την πανδημία» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μπέα:

«ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2021:Χτίζοντας έναν πιο Δίκαιο, Υγιεστερο κόσμο για ΟΛΟΥΣ! Το μήνυμα του Π. Ο. Υ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας και ιδιαίτερα σε Όλους αυτούς τους υπέροχους εργαζόμενους μα πάνω απ όλα ανθρώπους του Νοσοκομείου μας που έχω την Μεγάλη Τιμή να Συνεργάζομαι!! Δηλώνω Περήφανος Διοικητής του ΓΝ Χανίων. Ενωμένοι θα Νικήσουμε την πανδημία.

Σημ. Επειδή σήμερα ξεπεράσαμε τις 10.000 δόσεις εμβολιασμών στο ΓΝ Χανίων με μια συγκινητική συμμετοχή των πολιτών επιτρέψτε μου να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες από την εξαιρετική ομάδα του εμβολιαστικου κέντρου!!!».