Χαρτοπαικτική λέσχη άνοιξε και λειτουργούσε σε κατάστημα της δυτικής Θεσσαλονίκης, παρά τις αυστηρές απαγορεύσεις για την αντιμετώπιση της περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού. Στήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και έγιναν 18 συλλήψεις ατόμων. Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας  από 23 έως 55 ετών, εκ των οποίων οι 16 είναι Έλληνες και οι δύο αλλοδαποί.

Ειδικότερα, ένας 55χρονος λειτουργούσε το εν λόγω κατάστημα, στο οποίο σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι έντεκα άτομα έπαιζαν πόκερ με χρηματικά ποσά. Από αυτούς ο ένας ήταν σεσημασμένος για παράνομα παιχνίδια και σε βάρος του εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα σύλληψης του Πρωτοδικείου Σερρών. Μαζί με τους έντεκα και τον ιδιοκτήτη της λέσχης συνελήφθησαν άλλα έξι άτομα που βρίσκονταν στο κατάστημα, εκ των οποίων και μία 28χρονη που κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και μύλο κάνναβης.

Σε όλους τους συλληφθέντες βεβαιώθηκαν πρόστιμα τόσο για παραβίαση περιορισμού κίνησης, όσο και για μη χρήση μάσκας, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη – διοργανωτή του τυχερού παιχνιδιού επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Επίσης, κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 9.902 ευρώ ως προερχόμενο από και προοριζόμενο για το απαγορευμένο παιχνίδι.

Πηγή: ethnos.gr