Κόντρα σε Ιωνικό και… προβλήματα

Πρέπει να διαβάσετε

Στην τελική ευθεία πέρασε η προετοιμασία του Γιούχτα για τον Κυριακάτικο στις 14:00 εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, μια αναμέτρηση που η κρητική ομάδα θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα για να ανακάμψει βαθμολογικά.

Κορυφώθηκε η προετοιμασία του Γιούχτα για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, το προτελευταίο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 2, με την κρητική ομάδα να έχει δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία για να μπει ανεβασμένη στα play offs.

Η ομάδα των Αρχανών βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσει στα play out να κάνει την αντεπίθεσή της για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Γιούχτας είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει νίκη μακριά από την Κρήτη, κάτι που θα επιδιώξει στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Τα προβλήματα πολλά για τον Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος στη Νίκαια θα στερηθεί των υπηρεσιών των Λιποράσε, Γελαδάρη, Ορφανουδάκη, Φαζού και Κορνηλάκη, με τους δύο τελευταίους πάντως να ανεβάζουν όλο και περισσότερο τους ρυθμούς του δικού τους προγράμματος και να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμοι για τα play out.

Στα ευχάριστα η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Γκίνη ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Οι πράσινοι θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση το Σάββατο το πρωί και το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα ταξιδέψουν για την Αθήνα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα