Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν τα χάσαμε ποτέ με τον Πάνο Μουζουράκη για να τα βρούμε»

Πρέπει να διαβάσετε

Στη συναυλία της αγαπημένης Άννας Βίσση, στο θέατρο Άλσος βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος μάλιστα ανέβηκε και στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί της.

Στο τέλος της εκδήλωσης μίλησε για τη φιλία τους λέγοντας: «Αγαπώ την Άννα Βίσση, μαζί της ξεκίνησα την καριέρα μου».

Σε ερώτηση που έγινε στον τραγουδιστή για την επερχόμενη συναυλία του με τον 50 Cent: «Νοιώθω πολύ όμορφα, όλα καλά. Δόξα το Θεό, έχουμε την υγεία μας».

Τέλος μιλώντας για τον Πάνο Μουζουράκη και τις σχέσεις μεταξύ τους: «Δεν τα χάσαμε ποτέ για να τα βρούμε με τον Πάνο Μουζουράκη. Τον χειμώνα έρχονται ωραία πράγματα».

 

Πώς και πότε δημιουργήθηκε η παρεξήγηση με τον Μουζουράκη

Δημοσιεύματα ήθελαν τους δύο τραγουδιστές να μην έχουν καλές σχέσεις και όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Μουζουράκης φιλοξενήθηκε στο podcast του Δημήτρη Σταρόβα και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Δεν ξέρω εάν θα έρθει στο The Voice, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος».

Σε απάντηση όλων όσων είχε σημειώσει ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τοποθετήθηκε και ανέφερε: «Ο Μουζουράκης μπορεί να μην είχε πιει καφέ ακόμα, να μην είχε ξυπνήσει. Μου είπαν για τη δήλωσή του, δεν την είδα, ελπίζω να το είπε καλοπροαίρετα».

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα