Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και λάμπει από ευτυχία

Πρέπει να διαβάσετε

Μία μοναδική περίοδο διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα.

Η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Η ίδια μέχρι πρόσφατα κρατούσε σιγή ιχθύος για την προσωπική της ζωή και απέφευγε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης (8/9) δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της και επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.

Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας».

Η ανάρτησή της

Από την στιγμή που έκανε την αποκάλυψη δεν έχει σταματήσει να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα και να μιλά ανοιχτά για το μωρό που περιμένει.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (9/9), αφού ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που της ευχήθηκε για την εγκυμοσύνη, έκανε ακόμη μια ανάρτηση, στην οποία ποζάρει στον ολόσωμο καθρέφτη της και χαδεύει τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Δείτε την παρακάτω

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα