Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Κολωνό, έπειτα από την προσπάθεια ενός Αλγερινού κακοποιού να διαφύγει. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, για να το ελέγξουν.

Ο οδηγός όχι μόνο δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη με τους αστυνομικούς, τελικά, να καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλαμβάνουν τον οδηγό. Ο συνεργός του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, διέφυγε.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικό ποσό, τα οποία είχαν αφαιρεθεί την προηγούμενη μέρα από οικία στο Χαϊδάρι. Μάλιστα, ο 42χρονος άνδρας, αλγερινής καταγωγής, όπως αποδείχθηκε, είναι μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές σε σπίτια στο Περιστέρι και το Χαϊδάρι. Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που πραγματοποίησε η συγκεκριμένη συμμορία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

Πηγή: ethnos.gr