Κινδυνεύει με αποκλεισμό 30 ημερών ο Ρονάλντο, λόγω του σκανδάλου της Γιουβέντους

Πρέπει να διαβάσετε

Πιθανή τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλων πρώην παικτών της Γιουβέντους, εξαιτίας του οικονομικού σκανδάλου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι πρώην παίκτες της Γιουβέντους που αγωνίζονται πλέον σε άλλες ομάδες, μπορεί να τιμωρηθούν μέχρι και με 30 ημέρες αποκλεισμό, εξαιτίας του πρόσφατου οικονομικού σκάνδαλο με τις μεταγραφές που ανακαλύφθηκε στον σύλλογο του Τορίνο, από τον οποίο αφαιρέθηκαν 15 βαθμοί.

Η ιταλική εισαγγελία ερεύνησε τον σύλλογο για ψευδά οικονομικά στοιχεία μεταξύ 2018 και 2020, επιβάλλοντας τιμωρίες, μεταξύ άλλων στους Αντρέα Ανιέλι, Πάβελ Νέτβεντ-οι οποίοι είχαν παραιτηθεί-, αλλά και τον νυν αθλητικό διευθυντή της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι, ο οποίος ήταν στη Γιουβέτους εκείνο το διάστημα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, λέγεται ότι έλαβαν μισθούς εκτός των επίσημων καταγεγραμμένων οικονομικών στοιχείων, έχοντας συμφωνήσει μείωση αποδοχών κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Αν αποδειχτεί ότι ήταν εν γνώσει τους «συνεργοί, μπορεί να τιμωρηθούν με αποκλεισμό 30 ημερών Οι Ιταλοί, με τη σειρά τους είναι πιθανό να ζητήσουν από την FA (αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία) και τις άλλες ομοσπονδίες την εφαρμογή της τιμωρίας.

Η βρετανική εφημερίδα «SunSport» αναφέρει πάντως ότι η FA δεν είναι ξεκάθαρη σχετικά με το εάν η ποινή πρέπει να εφαρμόζεται αυτόματα ή θα πρέπει να περιμένει οδηγίες από τη FIFA.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα