Κιμ Καρντάσιαν: Η ομιλία της στο Χάρβαρντ προκάλεσε πανικό στα social media

Η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε για μια ημέρα στο Χάρβαντ και μάλιστα στην Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, όχι για να σπουδάσει αλλά για να… διδάξει.

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας κλήθηκε από το κορυφαίο πανεπιστήμιο ως προσκεκλημένη λέκτορας για να μιλήσει για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας της SKIMS.

H κίνηση αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media με τους χρήστες να κάνουν πάρτι.

Σύμφωνα με τη ΝΥpost  ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο είπαν ότι η Καρντάσιαν έκανε μία εξαιρετική δίωρη διάλεξη σχετικά με την εταιρεία SKIMS, η οποία αποτιμήθηκε στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια μόλις πριν από ένα χρόνο.

Ωστόσο το Twitter δεν άφησε ασχολίαστη την είδηση και κατηγόρησε την Κιμ Καρντάσιαν -που σπουδάζει νομική- και το ίδιο το Χάρβαρντ επειδή προσκάλεσε την «ατάλαντη» επιχειρηματία.

«Αυτό είναι ξεκαρδιστικό. Η Κιμ Καρντάσιαν δεν μπορεί να συλλαβίσει το Χάρβαρντ», έγραψε ένας από τους επικριτές για τη διασημότητα και την εμφάνισή της.

«Η Κιμ Καρντάσιαν γεννήθηκε μέσα στον πλούτο», δήλωσε ένας άλλος. «Προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένα sex tape για να ξεκινήσει καριέρα ηθοποιού ή τραγουδίστριας- καμία από τις δύο δεν απογειώθηκε. Η Kim K ήταν αρκετά πλούσια για να κάνει ένα σεναριακό ριάλιτι να δουλέψει, επειδή αυτή και η οικογένειά της είναι ξεδιάντροποι. Το Χάρβαρντ είναι εξίσου κακόγουστο με τις Καρντάσιανς τώρα».

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα