Κέφι, χαρά, χορός και ζωντάνια στο καρναβάλι στο Καστέλλι

Πρέπει να διαβάσετε

Με κέφι, χαρά, χορό και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε το Καστελλιανό Καρναβάλι 2023. Πάνω από 400 καρναβαλιστές (15 ομάδες και 14 άρματα) αλλά και πολύς κόσμος που ακολούθησε την χαρούμενη διάθεση και τον χορό των Καρναβαλιστών, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για ένα γλέντι αυθεντικό, εμπνευσμένο εν πολλοίς από την πολιτική επικαιρότητα!

Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές πλημμύρισαν τους δρόμους και τα καταστήματα του Καστελλίου και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο η πανδημία του κορωνοϊού περιόριζε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, επέστρεψαν τα χαμόγελα και η διασκέδαση στις όμορφες παρέες των μεταμφιεσμένων, οι οποίοι είχαν σύμμαχο τον καλό καιρό.

Η διάθεση παρέμεινε ξέφρενη ακόμα και μετά τη λήξη της παρέλασης οπότε και οι συμμετέχοντες σε αυτή συγκεντρώθηκαν στη Πλατεία του Καστελλίου χορεύοντας ασταμάτητα μέχρι αργά το βράδυ.

Στην παρέλαση βρέθηκε και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης ο οποίος μίλησε για μία άψογη διοργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστελλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και τον ΔΟΠΑΠ, γεμάτη ρυθμό και κέφι και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που συμμετείχε στο Καρναβάλι με τόση φαντασία και δημιουργικότητα.

Μία ημέρα πριν, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 11ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού αλλά και η Λαμπαδηδρομία στις όμορφες γειτονιές του Καστελλίου.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα