Ξεκάθαρο μήνυμα στον Αιγύπτιο ιδιοκτήτη, έστειλε και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Εργοτέλης, Γιώργος Στειακάκης.

Ο Εργοτέλης, δείχνει καζάνι που βράζει.

Ο πρώην ιδιοκτήτης (Βρέντζος), κατηγορεί τον σημερινό (Σάμι), στον οποίο ο ίδιος παρέδωσε την ομάδα, ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οφειλές και τον καλεί να του επιστρέψει την ΠΑΕ.

Ο Σάμι, σύμφωνα με τον Βρέντζο, απάντησε “χυδαία” μέσω SMS στις κατηγορίες του πρώην ιδιοκτήτη, κλείνοντας του, την πόρτα.

Θέση στην διαμάχη, παίρνει και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Εργοτέλης Γιώργος Στειακάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτήν καλεί τον Σάμι, να πάρει αποφάσεις.

Παράλληλα τονίζει, οτι ο ενθουσιασμός του Αιγύπτιου επενδυτή έχει χαθεί και τον καλεί αν ο Εργοτέλης, δεν είναι στις προτεραιότητες του, να σκεφθεί λογικά και ψύχραιμα.

«Δεν είμαστε αγνώμονες και εκτιμάμε τι έχει κάνει» τονίζει ο γνωστός νομικός, πρόεδρος του Γ.Σ Εργοτέλης για τον Αιγύπτιο Σάμι, για τον οποίο όμως επισημαίνει πως σε αντίθεση με το ενθουσιώδες του ξεκίνημα, «ο ενθουσιασμός του εξανεμίστηκε και το ενδιαφέρον του περιορίστηκε σημαντικά» για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.
Ενώ τονίζει ακόμη ότι «η αγάπη και αφοσίωση για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ των Τουτζάρη (το εννοώ παρότι ήρθε ξένος τότε), Σεβαστάκη (σε μεγάλο βαθμό) και Μποβολετη κρατούν ακόμη την ΠΑΕ πάνω στις ράγες της διαδρομής της».

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Εργοτέλης, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Αιγύπτιο ιδιοκτήτη, επισημαίνοντας ότι «αν θέλει και μπορεί ο Μαγκετ Σάμι να ασχοληθεί με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, να παραμείνει γιατί δεν είμαστε αγνώμονες και εκτιμάμε τι έχει κάνει. Αν, όμως, δεν ενδιαφέρεται επαρκώς, ή δεν είναι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στις προτεραιότητες του, καλό θα ήταν να σκεφτεί ορθολογικά και ψύχραιμα».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ