Κατιάνα Μπαλανίκα: «Έχω κατάθλιψη και ξέρω πια τι να κάνω»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαρτίου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, «Έλεος!», όπου αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά και στον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση. «Με τον Ρήγα τελείωσε. Έγινε delete [διαγραφή]. Όταν κάνω delete δεν έχει όπισθεν, όταν απλώς τσακωθώ υπάρχει. Ακόμα κι αν ζητήσει ο άλλος συγγνώμη δεν τον βλέπω» είπε αρχικά.

Για την κατάθλιψη, με την οποία έχει μάθει να ζει, σχολίασε: «Έχω κατάθλιψη. Το μαζεύω. Το πάλεψα με ειδικούς, τώρα πια το έφτιαξα. Ξέρω πια τι να κάνω».

Όσο για τον Γιώργο Μαρίνο, η Κατιάνα Μπαλανίκα, δήλωσε: «Δεν έχω επαφή με τον Γιώργο Μαρίνο, δεν είναι κάτι που με πονάει. Όταν κάποιος αποφασίζει κάτι, πρέπει να το σεβαστούμε».

Στην πορεία, η ηθοποιος μίλησε για τον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση: «Ο γάμος έσκασε στο απόγειο της καριέρας μου και σε μια στιγμή που ήθελα να φύγω. Δούλευε στην Αμερική. Ήμασταν από διαφορετικούς κόσμους. Μου έστειλε μια φίλη κοινή και μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει. Της απάντησα “ποιος είναι αυτός που πάει στα μπουζούκια; Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει”. Ήμασταν ένα βράδυ στην Μαρινέλλα και περνάει από μπροστά μου. Μου λέει ο φίλος μου “αυτός είναι ο Στηβ. Δεν χαλάει τα λεφτά του μπαμπά του, είναι ένα παιδί που δουλεύει στην Αμερική και βγάζει τα λεφτά του”. Δεύτερη φορά στην Μαρινέλλα βλέπω μπροστά μου έναν καλλονό. Λέω λέω “ποιος είναι αυτός;”. Και του λέω για έλα εδώ».

«Ο Στηβ Κακέτσης είπε ότι του άρεσε πως φαινόταν η πλάτη μου, στα φουστάνια που φορούσα. Με άφησε σπίτι, με ρώτησε αν θέλω να ανέβει πάνω και είπα όχι. Είχαμε πιει και του είπα θα τηλεφωνηθούμε. Από εκεί ξεκίνησε. Τον ερωτεύτηκα. Ο γιος μου είναι 46 χρονών, έχω δύο εγγονές» είπε τέλος, η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα