Η καθυστέρηση στην πτήση επεφύλασσε ταξίδι – δώρο

Πρέπει να διαβάσετε

Μπορεί η πτήση της Aegean στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, να καθυστέρησε μια ώρα, όμως οι επιβάτες πριν καν προσγειωθούν στην Αθήνα, είχαν ήδη λάβει ένα δωρεάν εισιτήριο για το επόμενό τους ταξίδι.

Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία που ενδεχομένως να προκλήθηκε για κάποιους επιβάτες και δείχνοντας για ακόμη μια φορά επαγγελματισμό, τους ανακοίνωσε ότι  προσφέρει δωρεάν ένα εισιτήριο, προκειμένου, όπως αναφέρουν στο μήνυμά τους, σε μια επόμενη πτήση να έχει την ευκαιρία να προσφέρει τις υπηρεσίες που χαρακτηρίζουν την αεροπορική εταιρεία.

Δείτε το mail που έστειλε η εταιρεία στους επιβάτες:

Το περιστατικό γνωστοποίησε, μιλώντας στο Creta24, η 22χρονη Γ.Μ. από το Ηράκλειο, η οποία θέλησε να ευχαριστήσει την εταιρεία για αυτή της την κίνηση, την οποία όπως λέει εκτιμά ιδιαίτερα, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν, η ίδια έχει ταλαιπωρηθεί από αεροπορικές εταιρείες, με καταστροφή ακόμα και της βαλίτσας της.

Σύμφωνα με την αναγνώστρια, η πτήση της AEGEAN απογειωνόταν από το Ηράκλειο στις 21.15 και τελικά, πέταξε με μια ώρα καθυστέρηση και το mail για δωρεάν εισιτήριο το απέστειλε στους επιβάτες πριν καν προσγειωθούν στο «Ελ. Βενιζέλος».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα