Κατέληξε στα επείγοντα όταν… μπέρδεψε το κολλύριο της με κόλλα

Πρέπει να διαβάσετε

Η Lyd, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα @icyylyd στην πλατφόρμα του Tiktok, μοιράστηκε μια συλλογή βίντεο γεμάτη με φωτογραφίες και πλάνα από τo νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε, καθώς έκανε το τραγικό λάθος να μπερδέψει το κολλύριο της με σωληνάριο κόλλας.

Η Lyd αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι έπαθε σοκ όταν ξύπνησε, καθώς δεν μπορούσε να ανοίξει καθόλου το αριστερό της μάτι.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να ανοίξει τα μάτια της δίνοντάς της ένα μαλακτικό για να διαλύσει την κόλλα.

Πώς κατάφεραν να της ανοίξουν τα μάτια

Ωστόσο, αυτό δεν λειτούργησε, οπότε ένας γιατρός, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο, άρχισε να σκαλίζει απαλά την κόλλα που περιβάλλει το μάτι της για να προσπαθήσει να το ανοίξει.

Τελικά, το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να ανοίξει το μάτι της Lyd χρησιμοποιώντας ένα «μεταλλικό εργαλείο».

Ο κόσμος μπορεί να σοκαρίστηκε με το περιστατικό, ωστόσο ευχήθηκε «γρήγορη ανάρρωση» στην άτυχη κοπέλα.

Ένα άτομο έγραψε: «Ω θεέ μου, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα». «Ωχ! Ένιωσα τον πόνο μέσα από την οθόνη» πρόσθεσε ένας άλλος.

Τέλος στα σχόλια εμφανίστηκε και ένας οφθαλμίατρος, ο οποίος έγραψε: «Πρώην ειδικός οφθαλμολογίας εδώ! Αυτό συμβαίνει πολύ πιο συχνά απ’ ό,τι νομίζετε. Μερικές φορές ο μόνος τρόπος είναι να κόψεις τις βλεφαρίδες προς τα κάτω».

Δείτε το βίντεο

@icyylyd Not fun :))) read bottles before using! #fyp #superglueineye #foryoupage #foryou ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα