Κατέληξε ο 28χρονος που τραυματίστηκε χθες στην έκρηξη σε εργοστάσιο

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε ο 28χρονος εγκαυματίας που τραυματίστηκε σοβαρά χθες στην έκρηξη σε εργοστάσιο ξυλείας στα Γρεβενά.

Ο 28χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά, υπέφερε από σοβαρά εγκαύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών και διασωληνώθηκε, ενώ αμέσως κρίθηκε κρίσιμη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όπως και έγινε. Δυστυχώς, τα τραύματα ήταν εξαιρετικά σοβαρά και σήμερα το μεσημέρι και ώρα 12.05 κατέληξε.

Σύμφωνα με τη συντονίστρια Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής του Παπανικολάου Σοφία Παπαδοπούλου, ο άτυχος νέος είχε υποστεί καθολικά εγκαύματα έκτασης 95% επιφανείας σώματος ολικού πάχους και συνοδό βαρύ εισπνευστικό έγκαυμα αεροφόρων οδών.

Στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Παπανικολάου αναφέρει:

«Ο 29χρονος εγκαυματίας, θύμα εργατικού ατυχήματος από έκρηξη που διακομίστηκε χθες 04/05 το απόγευμα από το Νοσοκομείο Γρεβενών διασωληνωμένος στη Μονάδα Εγκαυμάτων, απεβίωσε σήμερα και ώρα 12.05 μεσημέρι. Είχε υποστεί καθολικά εγκαύματα έκτασης 95% επιφανείας σώματος ολικού πάχους και συνοδό βαρύ εισπνευστικό έγκαυμα αεροφόρων οδών. Το βράδυ της 04/05 οδηγήθηκε στο χειρουργείο για τις απαραίτητες επείγουσες χειρουργικές πράξεις και στη συνέχεια παρέμεινε στη Μονάδα Εγκαυμάτων σε καταστολή και με υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών σε κρίσιμη κατάσταση».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα