Αντιμέτωπος με ποινή για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού μπορεί να βρεθεί ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Προκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς εάν η συγκεκριμένη καταγγελία συσχετιστεί με τη δίκη τότε ο νεαρός θα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος και με κακουργηματική πράξη. Ωστόσο σημειώνεται πως μέχρι στιγμής ο 22χρονος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τεσσάρων γυναικών οι οποίες τον αναγνώρισαν.

Η καταγγελία για απόπειρα βιασμού έγινε από κοπέλα η οποία τον Αύγουστο του 2020 είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για απόπειρα βιασμού της και σύμφωνα με την ΕΡΤ αναγνώρισε τον 22χρονο όταν είδε το βίντεο από τη Νέα Σμύρνη. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη μήνυση δεν υπάρχει στη δικογραφία, αντίθετα υπάρχουν μόνο οι καταγγελίες 4 γυναικών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το Mega, η καταγγελία της κοπέλας αφορά περιστατικό που φέρεται να συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προσπαθώντας να μπει στο σπίτι της στο Νέο Κόσμο, ο 22χρονος της επιτέθηκε από πίσω και προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι.

Σύμφωνα, πάντα, με την καταγγελία της κοπέλας, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκείνη σημειώνει πως αντιστάθηκε και πάνω στην πάλη κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα και τότε εκείνος έφυγε.

Ελεύθερος ο 22χρονος σάτυρος – Πήρε αναβολή η δίκη του

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος αφέθηκε νωρίτερα τη Δευτέρα ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.  Η δίκη του, αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου, καθώς ο κατηγορούμενος που «πιάστηκε στα πράσα» από κάμερα κλειστού κυκλώματος στη Νέα Σμύρνη, ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες, καθώς και οι παθούσες.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γιώργος Μυταλούλης. Μάλιστα, συμπλήρωσε σχετικά με δήλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», ότι δεν έγινε ποτέ. «Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το «έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» είπε.

Πηγή: ethnos.gr