Καρδίτσα: Συγκλονίζει η μητέρα του 12χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος – «Το παιδί το χάσαμε»

Απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν το παιδί της στον θάνατο, αναζητά η οικογένεια του 12χρονου αγοριού το οποίο βρέθηκε απαγχονισμένο μέσα στο σπίτι τους, στην Καρδίτσα, την Τετάρτη. Το αγόρι βρήκε νεκρό η δίδυμη αδελφή του και ενημέρωσε τους γονείς της, ωστόσο, ήταν ήδη αργά καθώς ο ανήλικος είχε καταλήξει.

Η μητέρα του 12χρονου μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τα λόγια της συγκλονίζουν. Κλαίγοντας, η μητέρα είπε: «το παιδί το χάσαμε. Το πώς και το γιατί, τι ήτανε δεν ξέρουμε. Μπορεί να ήτανε ένα ηλίθιο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε. Από ένα ατύχημα».

Η αδελφή του είπε στους γονείς πως ίσως ο αδελφό της έπαιζε κάποιο παιχνίδι που έμελλε να αποβεί μοιραίο για την ζωή του.

Η θεία του 12χρονου μίλησε στην ίδια εκπομπή: «Ήταν ένα πολύ ζωηρό παιδί, ξέρετε τα παιδιά, με παρκούρ. Ένα ζωηρό, υπερκινητικό παιδί. Ξέρετε αυτήν την ηλικία πώς είναι τα παιδιά, όχι κάτι όμως εμμονικό ή ιδιαίτερο. Αλλά μαθαίνουμε από την αδελφή του τώρα ότι είχε επαφές με τέτοια παιχνίδια, αλλά ό,τι και να σας πω δεν είναι σίγουρο. Εγώ μίλησα την Κυριακή, ήταν ένα υπέροχο, χαρούμενο παιδί. Λέγαμε πώς θα πάμε εκδρομές, πότε θα τους δω».

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 12χρονος μαθητής της Α’ Γυμνασίου είπε στην αδελφή του και τους γονείς ότι θα διαβάσει στο δωμάτιό του. Έπειτα από λίγο, η δίδυμη αδελφή του έβαλε τις φωνές, καθώς τον βρήκε νεκρό.

«Ήταν ένα καλό, όμορφο και έξυπνο παιδί και έκανε μία βλακεία. Δεν είπε τίποτα. Τα σημάδια τώρα και εμείς τα ψάχνουμε. Τι να πούμε για το παιδί μας, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα», πρόσθεσε η μητέρα του.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 12χρονος να συμμετείχε σε διαδικτυακό «παιχνίδι» αυτοκτονίας.

Ήταν «ένα καλοβγαλμένο παιδί, περιποιημένο και ήταν μάλιστα μαζί με την αδελφή του τη δίδυμη στο σχολείο. Είναι παιδάκια της πρώτης και δεν ήταν να πεις από τα παιδιά που είχαν δώσει δικαίωμα να έρθει στο γραφείο, να πέσει κάτι στην αντίληψή μας. Σοκαριστήκαμε μόνο που το ακούσαμε», λένε από το σχολείο του 12χρονου.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι. Δεύτερος χρόνος είναι που ζουν στην Καρδίτσα, σε καινούριο περιβάλλον να προσαρμοστούν, δεν είχε θέμα. Ίσα ίσα το παιδί και στο σχολείο ήταν καλά. Δεν είχε δείγματα. Ας είναι η αρχή να προστατευτούν τα παιδιά μας», σημειώνει η θεία του.

Η οικογένεια έχει παραδώσει στην αστυνομία το κινητό και τον υπολογιστή που χρησιμοποιούσε ο 12χρονος, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λόγοι που οδήγησαν το παιδί σε αυτή την πράξη.

Πηγήenikos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα