Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
26.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Κάλυψε το αυτοκίνητο της με κρυστάλλους και έγινε viral: «Κίνδυνος – θάνατος για τους οδηγούς»

Πρέπει να διαβάσετε

Η Olga Azaroff, μια κάτοικος του Σαν Ντιέγκο, έχει γίνει viral αφού πέρασε τρεις εβδομάδες επιμελώς στολίζοντας την BMW της με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski. Το βίντεό της που παρουσιάζει αυτή την εντυπωσιακή παραμετροποίηση στο TikTok έχει συγκεντρώσει 15 εκατομμύρια προβολές σε μόλις τρεις ημέρες, προκαλώντας ευρεία έκπληξη και περιέργεια.

Στο viral βίντεο στο TikTok, η Azaroff μοιράστηκε την εντατική διαδικασία, περιγράφοντάς την ως ένα έργο πάθους που απαιτούσε τεράστια υπομονή. Το κλιπ την δείχνει να εφαρμόζει κάθε κρύσταλλο ξεχωριστά, μια απόδειξη της αφοσίωσης και της ικανότητάς της σε αυτή τη μοναδική μορφή τέχνης.

Η Azaroff, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως «εξειδικευμένη καλλιτέχνης κρυστάλλων», συνεργάστηκε με τη Sasha Socko για να ξεκινήσει την Crystals Motors, μια επιχείρηση που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους κατασκευές. Αυτό το εγχείρημα έχει ως στόχο να συνδυάσει τους κόσμους των αυτοκινήτων και των περίπλοκων έργων τέχνης από κρύσταλλα, δημιουργώντας μια μοναδική θέση στην αγορά εξατομίκευσης αυτοκινήτων.

Παρά το γεγονός ότι κάποιοι χρήστες του διαδικτύου πιστεύουν πως ένα τέτοιο όχημα μπορεί να είναι κίνδυνος – θάνατος για τους άλλους οδηγούς, η BMW της Azaroff με την κρυστάλλινη επίστρωση στέκεται ως λαμπρό παράδειγμα του πάθους και της δημιουργικότητάς της. Το καλλιτεχνικό της εγχείρημα όχι μόνο τράβηξε τα βλέμματα, αλλά και προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με τη διασταύρωση της τέχνης και του σχεδιασμού αυτοκινήτων.

@crystals.motors

Long lkng days 🤪 One by one! Do you have so much patience 😁😏😜 #patience #bepatient #crystalcar #blingbling #crystals #swarovski #swarovskicar

♬ Cumbia Buena – Grupo La Cumbia

Πηγήgazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα