Καλεί στο γήπεδο τους μικρούς αθλητές η Αναγέννηση

Πρέπει να διαβάσετε

Κάλεσμα σε όλους τους μικρούς αθλητές του μπάσκετ από όλη την Κρήτη απευθύνει η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, τόσο στον αγώνα του Σαββάτου στις 17:00 στα Δυο Αοράκια με αντίπαλο την Κηφισιά, αλλά και για όλη την αγωνιστική χρονιά.

Στην ανακοίνωση-κάλεσμα οι άνθρωποι της Αναγέννησης υπογραμμίζουν: “Το μπάσκετ στην Κρήτη είναι ΕΝΑ. Δεν κοιτάει χρώματα, δεν κάνει διακρίσεις.

Θέλουμε να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ, να νιώσουν όλα αυτά τα συναισθήματα που γεμίζουν την προσωπικότητα και διαμορφώνουν το χαρακτήρα μιας ψυχής. Όλες αυτές τις δυνατές εικόνες που ζούμε και εμείς στα παιχνίδια των Εθνικών κατηγοριών.
Η Αναγέννηση προσκαλεί όλα τα παιδιά των Ακαδημιών της Κρήτης να έρθουν στο «στολίδι» του Ηρακλείου, ως ομάδα ή μεμονωμένα. Το μπάσκετ είναι γιορτή και εμείς αυτή τη φιέστα θέλουμε να τη βιώσουμε συλλογικά σαν κοινωνία.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες στις ακαδημίες της Κρήτης. Οι ομάδες που έρχονται από άλλους νόμους του νησιού μας θα μπορούν να συνδυάσουν τα παιχνίδια τους με ματς της Αναγέννηση στην National League 1 για όλο το υπόλοιπο της σεζόν εντελώς δωρεάν στο ΝΚΓ 2Αορακια.
Ραντεβού στο γήπεδο! Η χαρά για εμάς θα είναι μεγάλη να δούμε προσωπάκια από κάθε άκρη του νησιού μας στα παιχνίδια της Αναγέννησης”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα