Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
28.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Καλά νέα για τον 14χρονο που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα – Αντιμετωπίστηκε η εγκεφαλική αιμορραγία

Πρέπει να διαβάσετε

Αγωνία επικρατεί για τον 14χρονο που, την Παραμονή των Χριστουγέννων, κατέρρευσε στην Άρτα ενώ έλεγε τα κάλαντα και υπεβλήθη σε χειρουργείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η επέμβαση για την αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας κρίνεται επιτυχής.

Φυσικά, ο 14χρονος θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου παίδων «Η Αγία Σοφία» προκειμένου να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για τη μετεγχειρητική εικόνα του.

Η επέμβαση για την αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας κρίνεται επιτυχής

Ο νεαρός μαθητής υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία από ανεύρυσμα και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χατζηκώστα το οποίο εφημέρευε και αμέσως διασωληνώθηκε από τους γιατρούς.

Αερογέφυρα ζωής

Υπενθυμίζεται ότι παιδί είχε φύγει από το σπίτι του, το πρωί της Παραμονής Χριστουγέννων , για να πει τα κάλαντα, όμως λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του, καθιστώντας αναγκαία τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκεί αμέσως διασωληνώθηκε από τους γιατρούς πριν διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση από τους νευροχειρουργούς λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Το μεσημέρι, με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, και της Αστυνομίας έφτασε το ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, όπου αεροσκάφος του ΕΚΑΒ περίμενε να παραλάβει τον 14χρονο παιδί και το οποίο, τελικά, διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία».

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα