Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται, σε σταθερή κατάσταση, ηλικιωμένος που πέρασε ολόκληρη περιπέτεια στην Αττική Οδό, αφού έπαθε έμφραγμα ενώ ήταν εγκλωβισμένος από την κακοκαιρία.

Ο άνδρας, 62 ετών, ένιωσε τις πρώτες ενοχλήσεις και περπάτησε απόσταση ενός χιλιομέτρου για να βγει από την Αττική Οδό, αφού δεν μπορούσε να πλησιάσει ασθενοφόρο στο σημείο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Mega ο αδελφός του, ήταν πεζοπόροι στρατιώτες που τον έσωσαν, μεταφέροντάς τον μέχρι το σημείο όπου είχε καταφέρει να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Ήταν από τις 11 το πρωί στην Αττική Οδό, χωρίς καμία βοήθεια» δήλωσε ο αδελφός του 62χρονου, τονίζοντας πως περίπου στις 5:00 το απόγευμα ένιωσε δυσφορία.

Σύμφωνα με όσα είπε ο αδελφός του, ο 62χρονος άφησε το όχημά του στο σημείο όπου είχε εγκλωβιστεί και προσπάθησε να φύγει με τα πόδια.

«Ένιωθε πιθανότατα δυσφορία και εντός του αυτοκινήτου. Περπάτησε ένα χιλιόμετρο. Δεν υπήρχε καμία βοήθεια. Μέσω της αδελφής μου, που είναι γιατρός, τον βοήθησε η Πολιτική Προστασία και μέλη του Στρατού» είπε ο αδελφός του 62χρονου, σημειώνοντας πως ενώ εκείνος ζήτησε βοήθεια πρώτη φορά το απόγευμα, κατάφερε να φτάσει στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα, και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων.

Πηγή: iefimerida.gr