Ιβάν και Χανς: Από το πλατό της Τηλεόρασης CRETA σε δύο ζεστά σπιτικά τα αδέσποτα του κυνοκομείου

Βρήκαν την οικογένεια που τόσο αναζητούσαν και πλέον προφέρουν απλόχερα την αγάπη τους αλλά και παίρνουν άλλη τόση.

Ο λόγος για τον Ιβάν και το Χάνς τα δύο σκυλάκια που έκαναν το ντεμπούτο τους στο πλατό της Τηλεόρασης CRETA, στις 4 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων.

Τα συμπαθέστατα τετράποδα που κέρδισαν τους τηλεθεατές, κέρδισαν και την αγάπη ανθρώπων που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να τα υιοθετήσουν και απευθύνθηκαν στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ηρακλείου.

Ένας άνδρας ήταν εκείνος που άνοιξε την αγκαλιά του και το σπίτι του στον Χανς, το αξιαγάπητο σκύλο που πάσχει από τη νόσο της λεϊσμανίασης.

Ο Ιβάν είναι το λίγων μηνών κουτάβι που έκλεψε τις καρδιές όλων στην εκδήλωση στη Λότζια αλλά και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Mάλιστα η αρμόδια για τα θέματα των αδέσποτων ζώων Αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη, είχε ζητήσει να υιοθετηθεί ο Ιβαν και να παραμείνει στη Λότζια, ωστόσο κάτι τέτοιο όπως τους ενημέρωση η εκπαιδεύτρια σκύλων δεν θα ήταν δυνατό καθώς είναι μικρός σε ηλικία θέλει φροντίδα συνεχώς αλλά και εκπαίδευση.

Το γλυκύτατο τετράποδο υιοθετήθηκε από μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά που τον λατρεύουν και τον κακομαθαίνουν.

Μάλιστα η αντιδήμαρχος βρέθηκε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη όταν προ ημερών στο κέντρο της πόλης είδε ξαφνικά μπροστά της τον Ιβάν με την νέα του οικογένεια. 

Την ίδια κιόλας ημέρα που εμφανίστηκαν στην Τηλεόραση CRETA, τα δύο σκυλάκια υιοθετήθηκαν, με την κα Καναβάκη να τονίζει πως ο δήμος συνεχίζει εντατικά την προσπάθειά ευαισθητοποίησης των πολιτών στο θέμα των αδέσποτων ζώων.

Κάλεσε μάλιστα όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν υιοθετώντας ένα αδέσποτο να μπουν στην νέα σελίδα του κυνοκομείου και να ενημερωθούν για την διαδικασία αλλά να δουν και τα τετράποδα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Ιβάν και του Χανς μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα