Ιτούδης: «Σας ευχαριστώ όλους, είμαστε ασφαλείς και καλά»

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Οι πρόσφατες πυραυλικές επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ προκάλεσαν έντονη αναστάτωση και σοβαρές υλικές ζημιές σε αρκετές πόλεις της χώρας, μεταξύ αυτών και στο Τελ Αβίβ.

Μάλιστα, ένα από τα κτήρια που επλήγησαν από πύραυλο ήταν και η κατοικία στην οποία διαμένει ο Έλληνας προπονητής της Χάποελ Τελ ΑβίβΔημήτρης Ιτούδης.

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα, το διαμέρισμα του Ιτούδη χτυπήθηκε από πύραυλο και υπέστη ζημιές. Ευτυχώς, ο Έλληνας τεχνικός δεν βρισκόταν στο Ισραήλ την στιγμή της επίθεσης, καθώς έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο ίδιος ο έμπειρος κόουτς ανέβασε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο «X», εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσους ενδιαφέρθηκαν για την ασφάλειά του. «Σας ευχαριστώ όλους που επικοινώνησαν και μου έδειξαν την ανησυχία τους. Είμαστε όλοι ασφαλείς και καλά», έγραψε αναλυτικά.

Προηγούμενο

Σύλληψη μεθυσμένου Βρετανού που έκλεψε και τράκαρε αυτοκίνητο

Επόμενο

Μασάροβα – Σάκκαρη 2-0: Αποκλεισμός από τον 1ο προκριματικό γύρο του Berlin Open

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα