«Ήταν καλός συνεργάτης»: Τι έλεγε ο ξενοδόχος για τον 46χρονο εργολάβο πριν ομολογήσει πως τον δολοφόνησε

Πρέπει να διαβάσετε

Ο 53χρονος, που ομολόγησε τη δολοφονία του 46χρονου εργολάβου στη Ρόδο, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ τον αποκαλούσε «καλό συνεργάτη» ενώ αρνούνταν ότι είχαν οικονομικές διαφορές.

Πιο συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha , είχε πει ότι ο 46χρονο ήταν «Καλός συνεργάτης» και πως «ξεκινήσαμε να του δώσουμε και κάτι παραπάνω για τις εργασίες που θα έκανε το χειμώνα».

Ωστόσο, στα λεγόμενα του ήταν εμφανείς οι αντιφάσεις, όπως ότι μιλούσε για τον 46χρονο, που ήταν εκείνη την περίοδο αγνοούμενος σε παρελθοντικό χρόνο. «Ήταν ένας πολύ καλός συνεργάτης…», «γνωριζόμασταν…» έλεγε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ανθρωποκτονία 46χρονου αλλοδαπού, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.
Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 20 και 53 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την 30 Αυγούστου 2022 βραδινές ώρες δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου η εξαφάνιση 46χρονου αλλοδαπού από βραδινές ώρες της 28 Αυγούστου 2022.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης την 31 Αυγούστου 2022 εντοπίσθηκε το όχημα του εξαφανισθέντα σε αγροτική περιοχή.  Ακολούθως στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης συλλογής – αξιοποίησης στοιχείων και προδικαστικών δεδομένων διαπιστώθηκε εμπλοκή των δύο ημεδαπών, οι οποίοι προσήχθησαν Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι κατά την προανακριτική διαδικασία περιέγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της ανθρωποκτονίας, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει – αποκρύψει τη σορό του 46χρονου.

Αναλυτικότερα, την 28 Αυγούστου 2022 το βράδυ ο 46χρονος μετέβη σε συνάντηση με τους δράστες οι οποίοι, ένεκα μεταξύ τους οικονομικών διαφορών, διαπληκτίστηκαν και τον έπληξαν θανάσιμα.

Στη συνέχεια προκειμένου να καλύψουν την πράξη τους, μετέφεραν το όχημα του 46χρονου σε αγροτική περιοχή και τη σορό του σε δεύτερο σημείο όπου την απέκρυψαν πρόχειρα. Η σορός βρέθηκε, περισυνελέγη και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγήethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα