Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022
26.3 C
αίθριος καιρός - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: «Ζωηρή» η κίνηση στην αγορά ενόψει εκπτώσεων

Πρέπει να διαβάσετε

Οι θερινές εκπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11 Ιουλίου, ωστόσο ήδη υπάρχουν καταστήματα στο Ηράκλειο που έχουν μπει σε κλίμα… προσφορών.

Μιλώντας στο Creta24, o επιχειρηματίας κ. Κουναλάκης σημείωσε πως η αγορά πάει πολύ καλά και οι καταστηματάρχες είναι ευχαριστημένοι από την κίνηση των πολιτών. 

«Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποια μαγαζιά τις προσφορές για να βοηθήσουμε τον κόσμο, βλέποντας την ενεργειακή κρίση που υπάρχει, από την άλλη βδομάδα ο κόσμος θα βγει στην αγορά, για να ψάξει και να βρει τις κατάλληλες τιμές και προϊόντα. Θεωρώ ότι ως το τέλος του καλοκαιριού, θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουμε ένα πετυχημένο καλοκαίρι» τόνισε ο κ. Κουναλάκης.

Κλείνοντας, σημείωσε πως τα προϊόντα και οι τιμές των καταστημάτων ήταν σε καλά επίπεδα και πριν τις εκπτώσεις. «Θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι όλοι μας απορροφήσαμε λόγω της ενεργειακής κρίσης, κάποιες αυξήσεις που είχαν μπει στο κομμάτι της χονδρικής τιμής. Αν έμπαιναν στην λιανική θα είχαμε πράγματα άπιαστα, βοηθήσαμε όλοι, απορροφήσαμε τις αυξήσεις. Ήδη διανύουμε μια περίοδο με τις προσφορές, για να μην περιμένει ο κόσμος και βλέπουμε το ενδιαφέρον να αυξάνει».

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα