Ηράκλειο: Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκου – Ο 66χρονος προσέγγισε τον ανήλικο με πρόσχημα μαθήματα λύρας

Η μία μετά την άλλη διαδέχονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση μαστροπείας του 15χρονου αγοριού από το Ηράκλειο, που φέρεται να κακοποιήθηκε και να βιάστηκε συστηματικά τόσο από έναν 66χρονο όσο και από επισκέπτες συγκεκριμένης ιστοσελίδας οι οποίοι φέρεται να πλήρωναν για να προχωρούν σε ασελγείς πράξεις με το παιδί.

Όπως αποκάλυψε στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης CRETA και την Αντιγόνη Ανδρεάκη ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων, Νίκος Καλομοίρης, o 66χρονος βρισκόταν με το παιδί για μαθήματα λύρας.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι

Εν συνεχεία πρόσθεσε πώς η μητέρα του ανήλικου ήταν αυτή που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι:

«Η μητέρα ξεκίνησε να αναδεικνύει αυτό που είχε συμβεί στο γιο της μέσω κάποιων μηνυμάτων που είχε δει, ενημερώθηκε η αστυνομία, αμέσως οι συνάδελφοί μας κινητοποιήθηκαν.

Βρήκαν τον 15χρονο έτσι ώστε να μιλήσει για όσα είχαν συμβεί τα τελευταία χρόνια, διότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ο 66χρονος να απειλούσε το 15χρονο να μη μιλήσει στην οικογένειά του και στα αδέρφια του γιατί θα πάθαιναν το ίδιο και πολλά χειρότερα, έτσι ώστε να μην αποκαλύψει τα όσα συνέβαιναν από τα 11 του χρόνια.»

«Το κινητό κατασχέθηκε, ο 66χρονος είχε δημιουργήσει τρία διαφορετικά προφίλ»

«Άμεσα οι συνάδελφοί μας πήγαν στο σπίτι του κατηγορούμενου, τον συνέλαβαν, έγινε κατάσχεση στο κινητό του τηλέφωνο έτσι ώστε να αποσταλεί στην αρμόδια υπηρεσία για την διερεύνηση στοιχείων που θα μπορέσει να μας αποδείξει ή να μας επιφέρει κι άλλα νέα πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση διότι ο 66χρονος είχε δημιουργήσει τρία διαφορετικά προφίλ του θύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να τον εκδίδει σε ενδιαφερόμενους “πελάτες”».

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γιατρός του ΕΣΥ, για τον οποίο ζήτησε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, την αποπομπή του.

«Είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο γιατρός»

Ο Νίκος Καλομοίρης ανέφερε πως το θέμα του 46χρονου γιατρού είναι στο στάδιο της προανάκρισης:

«Η υπόθεση με τον 46χρονο γιατρό είναι στο στάδιο της προανακρίσεως, είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί κι εκείνος έτσι ώστε να δούμε τις κατηγορίες που έχουμε εις βάρος του. Είναι ακόμα άλλοι δύο στο προσκήνιο αλλά πιθανότατα εμπλέκονται πολλοί περισσότεροι διότι μέσω των κοινωνικών δικτύων που προσπαθούσε ο 66χρονος θα δούμε πόσοι εμπλέκονται και τις συνομιλίες που υπάρχουν γιατί μπορεί να είναι περισσότεροι και από πέντε και από δέκα. Πιθανόν να είναι αρκετοί, δυστυχώς.»

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα