Θέλησαν να συγκεντρωθούν σε σπίτι, αγνοώντας τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το βράδυ του Σαββάτου έγιναν δύο συλλήψεις για «κορωνοπάρτι» ενώ έπεσαν «τσουχτερά» πρόστιμα τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες για τα προβλεπόμενα μέτρα.

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο Σκαλάνι

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Creta24, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν χθες αργά το βράδυ στο Σκαλάνι, όπου έκαναν έφοδο σε «κορωνοπάρτι». Μάλιστα, οι ... μπαλωθιές ήταν εκείνες που κινητοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε μάζωξη.

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο Σκαλάνι

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το τραπέζι στήθηκε για το φανταρικό ενός νεαρού, ο οποίος δεν είναι από το χωριό αλλά από άλλη περιοχή του Ηρακλείου, ωστόσο ο χώρος επιλέχθηκε ως «καταλληλότερος» αφού είναι μακριά από τον αστικό ιστό.

Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 20 ενώ κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι οι καλεσμένοι διέφυγαν από γειτονικές ταράτσες και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες ακόμη και στα οχήματα των καλεσμένων.

Στη δεύτερη περίπτωση, πραγματοποιήθηκε μάζωξη στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και συγκεκριμένα στην Ικάρου.

Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 10, στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 600 ευρώ για συμμετοχή σε συνάθροιση και για μη χρήση μάσκας ενώ στους διοργανωτές επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.