Τρίτη, 8 Ιουλίου, 2025
29.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Του κόρναρε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον μαχαίρωσε – Στο νοσοκομείο ο 19χρονος

Πρέπει να διαβάσετε

Μαχαιρωμένος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ ένας 19χρονος άνδρας.

Ο νεαρός Βρετανός, που βρισκόταν στα Μάλια όπου περνούσε τις διακοπές του, περπατούσε στον δρόμο όταν ο οδηγός ενός οχήματος του κόρναρε για να κάνει στην άκρη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 19χρονος στους αστυνομικούς, στη συνέχεια ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και τον μαχαίρωσε.

Οι φίλοι του 19χρονου τον μετέφεραν στο ΠΑΓΝΗ, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα του ήταν ευτυχώς επιπόλαιο.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό από καταστήματα της περιοχής ταυτοποίησαν τον δράστη. Πρόκειται για έναν 27χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος συνελήφθη, στην κατοχή του βρέθηκε και το μαχαίρι.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

«Συνελήφθη χθες (07.07.2025) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου 27χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 19χρονου επίσης αλλοδαπού.

Ειδικότερα χθες (07.07.2025) τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, άγνωστος δράστης με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 19χρονο. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, ταυτοποιήθηκε ο 27χρονος ως δράστης της ανωτέρω πράξης ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (07.07.2025) το απόγευμα και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Αιχμηρό αντικείμενο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα