Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
15.5 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: To αυτοκίνητο που «εξαφανίστηκε» και η κατάρρευση ταράτσας

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν τμήμα του οδοστρώματος στην οδό Φωτάκη υποχώρησε αιφνιδιαστικά, με αποτέλεσμα σταθμευμένο όχημα να «βουλιάξει» κυριολεκτικά στην άσφαλτο, κάτι που κατέγραψε το Creta24.gr

Όμως, πέρα από αυτό, λίγη ώρα νωρίτερα, στην οδό Σάκη Καραγιώργα 7,στην περιοχή της Κορώνη Μαγαρά, κατέρρευσε τμήμα προβόλου δώματος από κτίριο, όπως βλέπετε φωτογραφίες που δημοσιεύει το Creta24.

Και στις δύο περιπτώσεις κινητοποιήθηκε η Δημοτική Αστυνομία και η Πολεοδομία, αποκλείστηκε το σημείο και ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες για τα απαιτούμενα μέτρα. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Θυμίζουμε ότι στην περίπτωση του αυτοκινήτου, το οικόπεδο ήταν περιφραγμένο, και για κάποιες ώρες το αυτοκίνητο παρέμεινε κολλημένο πάνω στην περίφραξη από λαμαρίνες, ωστόσο λίγο αργότερα και ενώ ακόμη δεν είχε απομακρυνθεί από το σημείο, υποχώρησε και η περίφραξη με αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί να πέσει στο σκαμμένο οικόπεδο που από την αδιάκοπη βραδινή βροχή έχει μετατραπεί σε λίμνη.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα