Βραβείο ατυχίας αλλά και … ερασιτεχνισμού διεκδικεί ο 43χρονος Ηρακλειώτης που συνελήφθη για τις διαρρήξεις οχημάτων στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όπως αποκαλύπτει το Creta24, ο 43χρονος προκάλεσε … λουτρό αίματος στη διάρκεια των διαρρήξεων, ενώ φεύγοντας του έπεσε και η αστυνομική του ταυτότητα! Ο συλληφθείς ο οποίος έχει απασχολήσει την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη κατηγορείται για τις διαρρήξεις τριών οχημάτων, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του αποδίδονται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης χρησιμοποίησε αιχμηρό αντικείμενο για να παραβιάσει τα οχήματα που «έβαλε στο μάτι».

Εκτιμάται ότι στην πρώτη προσπάθεια διάρρηξης που έκανε κόπηκε στο χέρι και σε  σημείο που του προκάλεσε μεγάλη αιμορραγία. Μάλιστα, περιγράφεται ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο είδαν κηλίδες αίματος εξωτερικά αλλά και εσωτερικά των οχημάτων.

Ακολουθώντας τα ίχνη του αίματος αστυνομικοί βρήκαν σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων μια αστυνομική ταυτότητα τα στοιχεία της οποίας τους έλεγαν κάτι. Διαπίστωσαν ότι ο 43χρονος έχει κατά το παρελθόν συλληφθεί για διάφορα αδικήματα. Νωρίς το πρωί συνελήφθη, ο ίδιος αρνείται ότι διέρρηξε τα οχήματα, όμως το σημάδι στο χέρι από το κόψιμο δεν μπορούσε να το δικαιολογήσει. Εργαστηριακά πάντως αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για το εάν το αίμα που βρέθηκε είναι δικό του ή όχι.