Την Δευτέρα 16 Μαΐου στις 16:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Ανάσταση του Σωτήρος στα Σταυράκια, η κηδεία του 70χρονου Μανώλη Μαλλιωτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ έπαιζε padel.

Το περιστατικό συνέβη χθες σε αθλητικό κέντρο του Ηρακλείου, όταν ο 70χρονος, ο οποίος βρισκόταν παρέα με φίλους του, βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. 

Οι φίλοι που ήταν μαζί του βρέθηκαν εξ απήνης, καθώς ο Μανώλης Μαλλιωτάκης ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος, φίλος του αθλήματος και καθόλα υγιής. Αμέσως, ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του αθλητικού κέντρου, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένας γιατρός ο οποίος προσπάθησε με μαλάξεις να τον επαναφέρει στη ζωή. Λίγο αργότερα μάλιστα, κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον επαναφέρουν. Ωστόσο, αυτό δε κατέστη δυνατό και ο 70χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. 

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε απινιδωτής στο χώρο πάντως, έχει εγείρει ερωτήματα και προβληματισμό σε συγγενείς και οικείους του 70χρονου, καθώς εκτιμάται ότι θα μπορούσε να κριθεί σωτήριος για τη ζωή του.