Η λίγων ωρών εξαφάνιση της 16χρονης Γαλλίδας που έγραψε χθες το Creta24 δεν ήταν το μόνο περιστατικό που κινητοποίησε την Αστυνομία του αεροδρομίου τα τελευταία 24ωρα.

Την προηγούμενη Παρασκευή ένα πραγματικό θρίλερ, που όμως δεν έγινε γνωστό, εκτυλίχθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» με ένα ανήλικο κορίτσι 8 ετών από τη Γερμανία.

Η 8χρονη ήρθε μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια της, αλλά και τον παππού με τη γιαγιά από τη Γερμανία προκειμένου να επιβιβαστούν σε κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Ηρακλείου. Νωρίς το πρωί και χωρίς κανείς να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη, η μικρή εξαφανίστηκε. «Όλοι οι υπάλληλοι και οι αστυνομικοί του αερολιμένα αναζητούσαν το παιδί, υπό το φόβο να του έχει συμβεί κάτι ή να έχει πέσει ακόμα και θύμα απαγωγής» μας είπε άτομο που συμμετείχε στις έρευνες.

«Ψάξαμε όλους τους χώρους, δεν αφήσαμε σημείο που να μην ελέγξουμε… Από τις τουαλέτες μέχρι τους ορόφους αναζητούσαμε την μικρή» σχολίασε.

Δύο ώρες μετά την «εξαφάνιση» η μικρή βρέθηκε… Ήταν σε καμπίνα του κρουαζιερόπλοιου μαζί με τη …μητέρα της, η οποία δεν είχε ενημερώσει τους συγγενείς της ότι είναι μαζί με το παιδί της στο πλοίο.