Ηράκλειο: Συγκίνησε η μητέρα του Αντώνη που έδωσε ζωή με τον θάνατό του

Πρέπει να διαβάσετε

Με μηνύματα για τον Αντώνη, που χάρισε ζωή με τον θάνατό του, γέμισε το Δέντρο της Αγάπης, που στήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, μπροστά στη Λότζια.

Η μητέρα του 22χρονου, που «έσβησε» τον περασμένο Αύγουστο μετά από τροχαίο βρέθηκε στην εκδήλωση της η Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού του δήμου Ηρακλείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού που γιορτάζεται στις 5 Δεκεμβρίου, όπου πολλοί Ηρακλειώτες αγόρασαν καρδιές και τις κρέμασαν στο δέντρο στέλνοντας «Μήνυμα Αγάπης» για τη στήριξη του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα».  

Η οικογένεια του 22χρονου, μέσα στον ανείπωτο πόνο της, είχε λάβει την γενναία απόφαση να δωρίσει τα όργανα του, δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Χθες, η μητέρα του άτυχου νέου, δίδαξε για μια ακόμη φορά με την κίνησή της να συμμετέχει στην εκδήλωση εθελοντισμού. Με μάτια δακρυσμένα και χέρια που έτρεμαν, κρέμασε στο δέντρο τις καρδιές στις οποίες έγραψε μηνύματα για το παιδί της.

«Ζεις μαζί μας παιδί μου», γράφει ένα από αυτά και είναι γεγονός πως ο Αντώνης «ζει», όχι μόνο μέσα από τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και μέσα από εκείνους στους οποίους έδωσε ζωή.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα