Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
28.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Ηράκλειο: Στο ΠΑΓΝΗ κλιμάκιο της Ν.Δ. ενόψει του προσυνεδρίου (εικόνες)

Πρέπει να διαβάσετε

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στο Λίντο.

Από το πρωί της Παρασκευής, κλιμάκιο της Ν.Δ. υπό τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου πραγματοποιήσαν διάφορες συναντήσεις με φορείς ενώ βρέθηκαν και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Στο ΠΑΓΝΗ, τους υποδέχθηκαν τόσο ο Διοικητής Γιώργος Χαλκιαδάκης όσο και ο αναπληρωτής Διοικητής Στέλιος Κτενιαδάκης.

Νωρίτερα το πρωί, επισκέφθηκαν τη Λότζια όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαρινάκης, το αυριανό προσυνέδριο θα ασχοληθεί με τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα και τη ναυτιλία, τρεις βαριές βιομηχανίες της χώρας. Κεντρικός ομιλητής του προσυνεδρίου θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα βρίσκεται στην Κρήτη από σήμερα το απόγευμα και συγκεκριμένα στα Χανιά.

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο νομό Ηρακλείου, μια επίσκεψη ξεχωριστή σε ένα τόπο που έχει μάθει να μιλάει με τη γλώσσα της αλήθεια, οι άνθρωποι του είναι άνθρωποι ειλικρινείς, αληθινοί και εργατικοί. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θέλουμε να πούμε την αλήθεια στους κατοίκους, να μιλήσουμε για το κυβερνητικό έργο στο νομό και στην Κρήτη και να δείξουμε, να καταγράψουμε προβλήματα αν υπάρχουν, όπου υπάρχουν. Είμαστε εδώ για μια μεγάλη συνεργασία, μεταξύ πολιτών και κόμματος» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μαρινάκης.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα