Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τζεδάκης

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ενεπλάκη σε τροχαίο και τραυματίστηκε

 

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 26 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης, καθώς τραυματίστηκε σε τροχαίο.

Το όχημα που οδηγούσε ο κ. Τζεδάκης συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα στο οποίο επέβαιναν τουρίστες. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, ο αντιπεριφερειάρχης  στο μέτωπο και στο χέρι, χωρίς όμως η κατάσταση της υγείας του να προκαλεί ανησυχία.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παρέμεινε για κάποιες ώρες προληπτικά.

Λίγες ώρες πριν, το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιουλίου, ο κ. Τζεδάκης, είχε τοποθετηθεί στη μαραθώνια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Ηράκλειο και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στο σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Διαβάστε ΕΔΩ τα όσα ανέφερε.

Προηγούμενο

Βαρύ πένθος για τη Μαρία Κοζυράκη

Επόμενο

Η επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα