Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 47χρονος μετά από άγριο επεισόδιο – Τραυματίστηκαν και τα παιδιά του

Αναζητούνται πέντε άτομα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε περιοχή του Ηρακλείου, όταν ένας 47χρονος Παλαιστίνιος δέχτηκε επίθεση πέντε ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι πέντε άνδρες φέρεται να κινήθηκαν εναντίον του 47χρονου και να τον χτύπησαν, ενώ στο περιστατικό ενεπλάκησαν και τα δύο παιδιά του, ηλικίας 14 και 19 ετών, τα οποία φέρεται να υπέστησαν ελαφρά τραύματα.

Ακολούθησε κινητοποίηση των Αρχών, ενώ ο 47χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η καταγγελία που φέρεται να προκάλεσε την ένταση

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το επεισόδιο βρίσκεται μία καταγγελία για κλοπή ηλεκτρικών συσκευών από το σπίτι ενός Παλαιστίνιου.

Ο 47χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην κλοπή, υποστηρίζοντας ότι είχε πάρει τα συγκεκριμένα αντικείμενα με τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

Μετά το περιστατικό οι πέντε άνδρες αποχώρησαν από το σημείο και αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές.

Προηγούμενο

Αυτοπροσωπογραφία του βαν Γκογκ: Ξανά σε δημόσια θέα μετά από 36 χρόνια

Επόμενο

«Το Phantom έβγαζε συνέχεια βλάβες», ξεσπά ο θείος του σμηναγού Δημήτρη Πέτρου

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα