Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται ο 26χρονος άνδρας, τον οποίο μαχαίρωσε ο ίδιος του ο πατέρας. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, ο νεαρός άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. 

Ο 26χρονος, διεκομίσθη στο Βενιζέλειο αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από την πρώτη στιγμή σοβαρή, καθώς είχε δεχτεί 6 με 7 μαχαιριές και είχε χάσει αρκετό αίμα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Οι αστυνομικοί, προχώρησαν σε δύο συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο.

Μάλιστα οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν καθώς στο 26χρονο θύμα, φέρονται να επιτέθηκαν ο πατέρας του και ο αδερφός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος Αλβανός δέχτηκε χτυπήματα από τον 24χρονο αδερφό του, ενώ ο 55χρονος πατέρας του φέρεται να είναι εκείνος που τον μαχαίρωσε.

Τόσο η μητέρα όσο και ο 24χρονος αδερφός του θύματος που συνελήφθη, περιέγραψαν στους αστυνομικούς όσα έγιναν πριν και κατά της διάρκεια της συμπλοκής που ξεκίνησε ανάμεσα στα δύο αδέρφια και ανέφεραν πως ο 55χρονος ήταν εκείνος που τράβηξε το μαχαίρι. Ο τελευταίος ωστόσο δεν έχει ακόμα ομολογήσει. Αξίζει να σημειωθεί πως το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.