Ηράκλειο: Σταματούν οι έρευνες για την 57χρονη που αγνοείται

Παύση επισήμως των ερευνών από σήμερα και αφού ολοκληρώθηκαν οι τρεις ημέρες των αναζητήσεων από Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό Σώμα  για την 57χρονη γυναίκα, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε το βράδυ της Περασμένης Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα της Βιάννου από τους συγγενείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σκάφη του λιμενικού και στελέχη της πυροσβεστικής, καθώς επίσης και της αστυνομίας ολοκλήρωσαν τις έρευνές τους για τον εντοπισμό της γυναίκας που έφυγε από το σπίτι της, αφήνοντας πίσω της ένα γράμμα μέσα από το οποίο ζητούσε να μην την αναζητήσουν.

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αρμόδια πηγή «μπορεί οι έρευνες επισήμως να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο τουλάχιστον από στεριά οι διενεργούντες τις περιπολίες αυτές θα έχουν κατά νου ότι ένας άνθρωπος έχει χαθεί, ενώ το ίδιο θα κάνουν και από θάλασσα ιδιώτες  με σκάφη που συμμετείχαν στην προσπάθεια εντοπισμού της»

Όπως έγραψε το Creta24, όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, αναφορικά με την εξαφάνιση της 57χρονης γυναίκας από την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Βιάννου. Σύμφωνα με αναφορές, τα συγγενικά της πρόσωπα την είδαν για τελευταία φορά το βράδυ της Κυριακής και λίγα λεπτά μετά εντοπίστηκε το γράμμα που άφησε πίσω της. Ένα γράμμα το περιεχόμενο του οποίου- σύμφωνα με πληροφορίες- είναι έντονα συγκινησιακά φορτισμένο, καθώς πρόκειται για ένα γράμμα αποχαιρετισμού και συγνώμης, κυρίως στα παιδιά της 57χρονης με την προτροπή της ίδιας να μην αναζητηθεί γιατί θα βρίσκεται μακριά.

Η τελευταία φορά που οι δικοί της άνθρωποι την είδαν ζωντανή δεν απέχει πολύ χρονικά από την ώρα που την έχει «πιάσει» η κάμερα να περπατά φεύγοντας από το σπίτι της σε ένα μικρό δρομάκι που οδηγεί στην παραλία, έχοντας μαζί της και βατραχοπέδιλα. Η ίδια, λένε όλοι όσοι τη γνώριζαν, είναι μια δεινή κολυμβήτρια. Ένας άνθρωπος με ευαισθησίες και καλοσύνη που δεν είχε δώσει αφορμές για να σχολιαστεί αρνητικά.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα