τοκογλύφους, Υπάλληλος σε «ευαίσθητη» υπηρεσία, πυροβολούσε κατάσταση αμόκ, Συνέλαβαν γνωστό τράπερ, κάνναβη, είχε «ανοίξει» τρεις εκκλησίες, κάνναβη, Κυκλοφορούσε με πιστόλι και μαχαίρι, Χειροπέδες, παράσυρση των ηλικιωμένων στη Μονεμβασιά

Τρεις εκκλησίες στο Ηράκλειο και σε χωριά, αλλά και ένα κατάστημα έκλεψε ένας 62χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια.

Η λεία του υπολογίζεται στις 3.500 ευρώ.

Συνελήφθη στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού γιατί στην κατοχή του είχε ένα μαχαίρι κι όχι για τις κλοπές, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

H ανακοίνωση της αστυνομίας:

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τεσσάρων (4) υποθέσεων κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, οποίος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο ημεδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.07.2021 έως και 09.05.2022 είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές και συγκεκριμένα μια κλοπή σε κατάστημα και τρεις κλοπές σε Ιερούς Ναούς σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου, αφαιρώντας συνολικά χρηματικό ποσό σχεδόν 3.500 ευρώ.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (18.05.2022) ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.