Στο αίθριο της Λότζια όπου πραγματοποιούνται μαζικά rapid test βρέθηκε ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων και εργαζόμενοι του δήμου που ήρθαν σε επαφή με τον αντιδήμαρχο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό.

«Σύμφωνα με την οδηγία του ΕΟΔΥ, δώσαμε το παρόν για τη διενέργεια επαναληπτικού rapid test λόγω του κρούσματος κορωνοιού σε αντιδήμαρχο του δήμου», τόνισε στον Σκάι Κρήτης 92,1 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης.

Το αποτέλεσμα για τον δήμαρχο, όπως ο ίδιος σημείωσε ήταν αρνητικό και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα.

«Το Σαββατοκύριακο διαγνώστηκε θετικός ο αντιδήμαρχος, οι αιρετοί του δήμου αλλά και το προσωπικό που ήρθε σε επαφή μαζί του κάναμε rapid test και επαναλάβαμε τη διαδικασία σήμερα κατόπιν οδηγίας του ΕΟΔΥ», πρόσθεσε ο κ.Κοκοσάλης.

Εξέφρασε παράλληλα την ανάγκη να εμβολιαστεί το προσωπικό της αυτοδιοίκησης.

«Έχουμε ζητήσει να εμβολιαστεί το προσωπικό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Υπάρχουν εργαζόμενοι σε υπηρεσίες αιχμής που έρχονται καθημερινά σε επαφή με κοινό. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε εισακουστεί», επεσήμανε ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης.