Ηράκλειο: Πως «τσάκωσαν» τον 52χρονο με τα 5 κιλά χασίς – Τον παρακολουθούσαν για μέρες

Πρέπει να διαβάσετε

Για ημέρες παρακολουθούνταν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ο 52χρονος από το Μυλοπόταμο που συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Γιόφυρου, λίγη ώρα μετά που παρέδωσε ποσότητα ναρκωτικών (κάνναβη) στον 39χρονο από το Πακιστάν, όπως έγραψε νωρίτερα το Creta24.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος ξεκίνησε από την επιχείρηση του σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου και αφού επισκέφτηκε με το αυτοκίνητό του διάφορα σημεία συναντήθηκε με τον 39χρονο. Η συνάντησή τους ήταν σε κεντρικό σημείο, στην άκρη του δρόμου, όπου ο πρώτος παρέδωσε στον 39χρονο αλλοδαπό ένα σακίδιο. Φεύγοντας ακινητοποιήθηκε πρώτα ο αλλοδαπός, ο οποίος να σημειωθεί είχε ξεκινήσει ώρες πριν από χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου με το λεωφορείο για να είναι στο ραντεβού του με τον 52χρονο. Στο σακίδιο βρέθηκε μια ποσότητα κάνναβης περίπου 60 γραμμαρίων. Σε δεύτερο χρόνο τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών ακινητοποίησαν τον 52χρονο Έλληνα στην περιοχή του Εσταυρωμένου.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο πράγμα που οι αστυνομικοί τον ρώτησαν είναι η διεύθυνση κατοικίας του. Εκείνος φέρεται να είπε ότι μένει σε χωριό του Μυλοποτάμου, όταν όμως οι αστυνομικοί του είπαν ότι γνωρίζουν που ακριβώς μένει, αιφνιδιάστηκε.

Στο σπίτι του όπου συνεχίστηκε η έρευνα, βρέθηκε και η μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, τα ναρκωτικά ήταν σε μία βαλίτσα σε εμφανές σημείο. Περίπου πέντε κιλά ινδικής κάνναβης σε σακούλες του ενός κιλού.

Ο 52χρονος είχε απασχολήσει για υπόθεση ναρκωτικών την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη το 2018. Να σημειωθεί ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και χρειάζεται η παρακολούθησή του σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα