Ανοιχτά θα είναι τα μαγαζιά τις Κυριακές 12 και 19 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους οι καταναλωτές.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανώλης Κουμαντάκης σημείωσε πως πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εορτών. «Μέρες που είναι καθοριστικές και χαρακτηρίζουν την πίεση των καταναλωτών, για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Είναι καθοριστικές μέρες για το λιανικό εμπόριο. Προσδοκά από αυτές τις ημέρες ένα μεγάλο μέρος των τζίρων».

Σύμφωνα με τον κ. Κουμαντάκη, τα πράγματα φέτος είναι πιο εύκολα για την αγορά. «Υπάρχουν κανόνες που εδώ και 2 μήνες έχουν προσδιοριστεί για το λιανικό εμπόριο. Τηρούμε τους κανόνες παρότι είναι άδικο, όταν άλλες αγορές θα έχουν ομογενή προϊόντα και ομοιόμορφα. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στις αγορές να καλύψει τις ανάγκες τους. Τα προϊόντα είναι σε επάρκεια».

Κλείνοντας, ο κ. Κουμαντάκης σημείωσε πως τόσο αυτή την Κυριακή όσο και την επόμενη, προαιρετικά θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα για τις αγορές των πολιτών.