Ηράκλειο: Παρέμβαση εισαγγελέα για το κυκλοφοριακό έμφραγμα λόγω των έργων

Πρέπει να διαβάσετε

Επικοινωνία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Νίκο Σπυριδάκη, είχε νωρίτερα την Τρίτη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου Θανάσης Γαληνάς, ο οποίος έδωσε παραγγελία στην Τροχαία, για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, ώστε να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών από αμέλεια.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Creta24, το κλείσιμο της λεωφόρου Καζαντζίδη στο ρεύμα προς Λιμάνι, κάτω από τη γέφυρα της Αλικαρνασσού και για μήκος περίπου 300μ, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης προκάλεσε κυκλοφοριακό έμφραγμα σε βασικές οδικές αρτηρίες της πόλης.

Οι οδηγοί που κατευθύνονταν προς ΒΙΠΕ, Νέα Αλικαρνασσό, αεροδρόμιο, αλλά και όσοι κατευθύνονταν προς Ηράκλειο από Αρκαλοχώρι, κατέληγαν μποτιλιαρισμένοι για πολλή ώρα.

Τα έργα, που γίνονται από την Περιφέρεια Κρήτης, ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν σήμερα, ωστόσο οι οδηγοί διαμαρτύρονται ελλιπή ενημέρωση, κακό σχεδιασμό, λάθος σήμανση και παράλληλα τονίζουν πως οι εργασίες θα μπορούσαν να γίνου μια ημέρα με μειωμένο κυκλοφοριακό φόρτο.

Σημειωτόν πήγαιναν όσοι οδηγοί κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο, όσοι κινούνταν από Σκαλάνι προς Ηράκλειο, αλλά και όσοι κινούνταν στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, όπου μάλιστα σήμερα φιλοξενείται η λαϊκή αγορά με αποτέλεσμα πολλά στενά στην περιοχή είναι κλειστά.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα