Ηράκλειο: Ο κορωνοϊός καθυστέρησε το άνοιγμα του Πολύκεντρου Νεολαίας

Πρέπει να διαβάσετε

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό το Πολύκεντρο Νεολαίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 και στην Μίρκα Οικονομοπούλου, η πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλλα Αρχοντάκη, ανέφερε πως το κτίριο έχει ανακαινιστεί πλήρως με ευθύνες και δαπάνες της ΔΕΠΑΝΑΛ. «Μέχρι πρότινος ήταν ένα πολύκεντρο νεολαίας που είχε κατασκευαστεί τη δεκαετία του 1980, το 2022 όμως αυτό έπρεπε να αλλάξει ύφος. Πολύς κόσμος το επισκέπτεται, εκτός από τη νεολαία. Είναι ένας ωραίος εσωτερικός χώρος, άλλαξε γενικά η κουζίνα, τα καθίσματα, τα τραπέζια και η αυλή πίσω. Νομίζω ότι θα αρέσει στον κόσμο γιατί προσπαθούμε να κρατήσουμε καλές τιμές».

Μάλιστα, όπως σημείωσε η κα. Αρχοντάκη, το Πολύκεντρο Νεολαίας θα επαναλειτουργήσει με… self service ενώ θα προσφέρονται και σνακ για τους πολίτες. Πρόσθεσε δε, πως η ΔΕΠΑΝΑΛ, έχει έρθει σε επικοινωνία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη και προτάθηκε για το Πολύκεντρο, το κρητικό δεκατιανό, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για τους πολίτες, από την ερχόμενη Δευτέρα.

Όσον αφορά τη λειτουργία του, η κα. Αρχοντάκη ξεκαθάρισε πως θα μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων αλλά και ότι άλλο… σκεφτούν οι πολίτες του Ηρακλείου!

Ωστόσο, η πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ ανέφερε πως το Πολύκεντρο Νεολαίας θα άνοιγε τις πόρτες του την τρέχουσα εβδομάδα, όμως η πανδημία του κορωνοϊού που «καλά κρατεί» ανέβαλε τα σχέδια. «Καθυστερήσαμε μια εβδομάδα γιατί ο κορωνοϊός έκανε και εδώ την εμφάνιση του και οι υπάλληλοι είναι σε καραντίνα».

Κλείνοντας, η κα. Αρχοντάκη, σημείωσε πως στο τέλος του επόμενου μήνα αναμένεται να τεθεί ξανά σε λειτουργία η αίθουσα «Μ.Καρέλλης», στην οποία έπειτα από ομόφωνη πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συνεδριάζει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα