Το ενδιαφέρον της Αστυνομίας και άλλων υπηρεσιών έχει προσελκύσει η κίνηση πολλών ατόμων νεαρής ηλικίας να επισκέπτονται αστυνομικά τμήματα του Ηρακλείου, ενδεχομένως και σε άλλους νομούς, για να καταθέσουν μια αναφορά- καταγγελία, την οποία χαρακτηρίζουν ως «Ιερή Δήλωση ενεργοποιήσεως και εφαρμογής του άρθρου 120 και καταγγελία κατά των εις βάρος του λαού και του Έθνους διαπραχθέντων κακουργημάτων».

Πρόκειται στην ουσία για ένα κείμενο 20 σελίδων, δεκάδων επαναλήψεων και προτροπής ακόμα και σε βία. Το περιεχόμενο της καταγγελίας υπάρχει στο διαδίκτυο και το τελευταίο διάστημα είναι πολλά τα άτομα νεαρής ηλικίας που θέλουν να προχωρήσουν σε έγγραφη καταγγελία, επισκεπτόμενα τα αστυνομικά τμήματα.

Είναι εντυπωσιακό ότι σε ένα μόνο περιφερειακό τμήμα είχαν μέχρι και χθες κατατεθεί περισσότερες από 20 καταγγελίες από άτομα ηλικίας 20 έως 25 ετών, «τα οποία δηλώνουν θεματοφύλακες και κυνηγοί της όποιας παράνομης ενέργειας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αστυνομική πηγή. Μέσα από το χωρίς συνοχή κείμενο τα άτομα που υπογράφουν την καταγγελία αναφέρονται σε θέματα τις επικαιρότητας, όπως είναι ο κορωνοϊός, αλλά και ζητήματα του παρελθόντος που απασχόλησαν την ελληνική κοινωνία.

«Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι οι νεαροί που έρχονται για να καταθέσουν την «ιερή δήλωση», όπως λένε, θέλουν οπωσδήποτε αντίγραφο της καταγγελίας τους αυτής, αλλά όταν τους ρωτάμε ποιο είναι το περιεχόμενο εκείνων που έχουν υπογράψει, δεν μπορούν να απαντήσουν» τόνισε αρμόδια πηγή.

Αποσπάσματα

Η καταγγελία απευθύνεται στο διοικητή τμήματος που κατατίθεται ή στον εισαγγελέα που θα τη διαβάσει. Αναφέρει σε κάποιο σημείο «Κύριε Διοικητά, κύριε Εισαγγελέα: Καταρχήν θέλω να σας ενημερώσω, πως εν όψει Τουρκικής απειλής πολέμου και εισβολής πολεμικών της πλοίων και Γεωτρύπανων στα χωρικά μας ύδατα, αλλά και του υβριδικού πολέμου που δέχεται η πατρίδα μας από την Τουρκία, ότι θα υπερασπιστώ με κάθε μέσο το Σύνταγμά μας τα ελληνικά εδάφη και το εθνικό μας συμφέρον. Σας επισημαίνω δε, ότι λόγω της παρούσας κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος που επί μακρόν διανύει η χωρά μας αλλά και εν όψει των ραγδαίων εξελίξεων που αφορά την εκ μέρους όλων των μελών της Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης άμεση συνέργειά τους σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος αλλά και σε ανήθικη πράξη εξαναγκασμού, εκμεταλλευόμενοι τον κατ ́ οίκον περιορισμό μας προκειμένου ανενόχλητοι να φέρνουν και να εγκαταστήσουν στην ενδοχώρα, είτε σε δομές κλειστού ή ανοιχτού τύπου, είτε σε κατασχεθέντα ή νοικιασμένα σπίτια – διαμερίσματα, εισβολείς λαθρομετανάστες πρόσφυγες, μετανάστες ή οποιουδήποτε άλλου τύπου έποικων όπως έπραξαν από τον περασμένο Μάρτιο, σας δηλώνω, ότι στην περίπτωση που αντιληφθώ σχεδιασμό ή πράξεις με σκοπό την τέλεση εγκατάστασής των στην περιοχή μου ή οπουδήποτε αλλού στην Ελληνική επικράτεια, υποχρεούμαι και δικαιούμαι από το Άρθρο 120 του Συντάγματος σε νόμιμη έμπρακτη ενάσκηση καθήκοντος».

Σε άλλο σημείο  αναφέρεται: «σας ενημερώνω, ότι προσωρινά και μέχρι να λυθεί οριστικά και παγκοσμίως το πρόβλημα της νέας μεταδοτικής αυτής ασθένειας του κορωνοϊού, και μέχρι να επανέλθει το Σύνταγμα στην ομαλή του λειτουργία με τις διαδικασίες που προβλέπει η ακροτελεύτια διάταξή του αλλά και μέχρι να ΠΑΨΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, στις περιπτώσεις που κάποιος εκ των εισβολέων περάσει τα σύνορα, αγνοήσει τις προειδοποιήσεις και προσπαθήσει να διαφύγει προς το εσωτερικό της χώρας, θα εκτελείται ακαριαία».

Όμως και για τα δίκτυα 5G παίρνουν θέση και αναφέρουν: «Επίσης ομοίως θα πράξω σε οποιονδήποτε και με την όποια ιδιότητα, συμμετείχε σε έργα εγκατάστασης συστημάτων πχ σε εργασίες δικτύου 5G που η λειτουργία τους πρόκειται να επιφέρει βλάβες στην δημόσια υγεία, στην οικολογική ισορροπία και σε οποιονδήποτε άλλον ζωντανό οργανισμό.

Για τους εμβολιασμούς ο συντάκτης της καταγγελίας αναφέρει: «Ενημερώνω το κάθε αρμόδιο όργανο, ότι καθ’ όλη την διάρκεια της κατοχής και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος, για κανέναν λόγο δεν δέχομαι και δεν εμπιστεύομαι οποιονδήποτε εμβολιασμό η οποιαδήποτε επέμβαση στο σώμα μου είτε για κορωνοϊό είτε για άλλο λόγο και προπάντων δεν θα δεχθώ καμία αντικατάσταση του δελτίου ταυτότητάς μου με οποιουδήποτε τύπου άλλη ηλεκτρονική κάρτα ή με την κάρτα του πολίτη ή με ηλεκτρονικό μικροτσίπ που θα αποτελεί αντικατάσταση του υπάρχοντος δελτίου. Σε αντίθετη περίπτωση όπου άμεσα, έμμεσα ή εκβιαστικά, τα ως άνω κατοχικά νομοθετήματα μου επιβληθούν, θα αντισταθώ και θα πράξω κατά του όποιου φυσικού ή ηθικού αυτουργού, βάση του Άρθρου 120Σ και με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ. Γι’ αυτό και ενημερώνω ότι όσα σας καταθέτω εντός τούτης της Δηλώσεως-Καταγγελίας είναι οι επίσημες θέσεις μου και ότι στο εξής, προσωρινά και μέχρι να επανέλθει το Σύνταγμα της ομαλή του λειτουργία με τις διαδικασίες που το Άρθρο 120 του Συντάγματος ορίζει, το έγγραφο τούτο είναι εκτός των άλλων και και αναπόσπαστο τμήμα της του δελτίου της Ταυτότητάς μου».

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ