Ηράκλειο: Καταγγελία για διάρρηξη σε «ασφαλές» περιβάλλον – Πληροφορίες για λεία 500 χιλιάδων ευρώ!

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία για διάρρηξη «μαμούθ» που έγινε σε σπίτι σε συγκρότημα κατοικιών, έξω από το Ηράκλειο με λεία – σύμφωνα με την καταγγελία- 500 χιλιάδες ευρώ, αλλά και κοσμήματα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η γυναίκα που έκανε την καταγγελία μια αλλοδαπή ηλικίας 55 ετών έλειπε από την Ελλάδα και ήρθε χθες στην Κρήτη.

Γείτονες της οι οποίοι μίλησαν στο Creta24 για το περιστατικό ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Είδαμε χθες αστυνομικούς και μάθαμε από την ίδια για την κλοπή που κατήγγειλε. Έφτασε χθες το πρωί μαζί με έναν νεαρό συμπατριώτη της και αμέσως άρχισαν τις εργασίες καθαρισμού γιατί το σπίτι ήταν κλειστό για μήνες. Μάλιστα η ίδια έλεγε ότι δε λειτουργεί το ασανσέρ της και πως δεν είχε ρεύμα. Λίγη ώρα μετά μάθαμε ότι είπε πως της πήραν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο που υπάρχει στο τετραώροφο σπίτι της κι αργότερα εμφανίστηκαν και αστυνομικοί. Το συγκρότημα έχει 24ωρη φύλαξη και δεν μπαίνει κάποιος εύκολα. Εμείς πάντως που είδαμε εξωτερικά τους χώρους δεν διαπιστώσαμε να έχει σπάσει κάποια πόρτα ή κάποιο παράθυρο».

Οι γείτονές της είπαν επίσης ότι «στο συγκρότημα μένουν 50-70 μόνιμοι κάτοικοι όλο το χρόνο και ο αριθμός αυτός αυξάνεται το καλοκαίρι όταν ιδιοκτήτες οικιών έρχονται για διακοπές. Πέρυσι το καλοκαίρι  είχε επίσης γίνει μια διάρρηξη αλλά ήταν από τουρίστες οι οποίοι εντοπίστηκαν. Νιώθουμε πολύ ασφαλείς στο εδώ και σκεφτείτε ότι πολλές φορές φεύγουμε κι αφήνουμε τα κλειδιά μας στην είσοδο. Μας κάνει μεγάλη εντύπωση η συγκεκριμένη καταγγελία».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα